Hier vind je de stages die momenteel worden aangeboden bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op het hoofdbestuur in Brussel:
Sample Photo

Stage op de Ambassade te Nairobi

De Belgische Ambassade in Nairobi, Kenia, biedt een onbezoldigde stageplaats van 3 maanden aan voor de periode 1 maart tot 31 mei 2022.


Sample Photo

Stage bij de Ambassade te Tunis

De ambassade van België in Tunis biedt een onbezoldigde stageplaats aan voor een periode van minimum twee en maximum drie maand, normaal gezien tijdens de volgende periodes: september – november, januari – maart, april – juni.


Sample Photo

Ambassade in Kinshasa

De Belgische ambassade in Kinshasa biedt onbezoldigde stageplaatsen (telkens 1) aan voor jonge universitairen en afgestudeerden voor een periode van 3 (volledige) maanden.


Sample Photo

Een stage (feb-apr 2022) bij de ambassade van België in Noorwegen en IJsland? Doen!

Interesse in een stage in een dynamische ambassade? En dit alles in een prachtig land om te ontdekken? Wij bieden de mogelijkheid voor een onbetaalde stage voor een periode van 3 maanden van februari tot april 2022. U zal volwaardig mee kunnen draaien en vertrouwd raken met zowel het diplomatieke als consulaire werk in een buitenlandse post.


Sample Photo

Stage op de Belgische Ambassade in Burundi

De ambassade biedt regelmatig onbetaalde stages van 3 volledige maanden aan. U wordt betrokken bij het dagelijkse reilen en zeilen van de Ambassade. U werkt voor de politieke en/of de ontwikkelingsafdelingen naar gelang van uw profiel en de behoeften van de post. De stage bestaat uit het volgen en behandelen van politieke, economische en ontwikkelingsdossiers door middel van onderzoeks-, vertegenwoordigings- en syntheseopdrachten. Je volgt de actualiteit en helpt de diplomaten bij hun taken. Samenwerken bij evenementen en het mee helpen uitvoeren van een communicatiestrategie behoren ook tot uw taken. U krijgt ook de gelegenheid om u te verdiepen in een dossier waar u specifiek belangstelling in heeft.


Sample Photo

Stage bij de PV in NAVO

De Permanente Vertegenwoordiging van België bij de NAVO biedt onbezoldigde stageplaatsen aan voor een periode van vijf maanden van februari-juni en september-januari.


Sample Photo

Stage op de Ambassade in Kuala Lumpur

De Ambassade van België te Kuala Lumpur verwelkomt onbetaalde stagiair(e)s voor de periode juli-december 2022


Sample Photo

Stage Ambassade Berlijn

Onbezoldigde stageplaats van 3 maanden op de politieke afdeling van de Belgische ambassade in Berlijn.


Sample Photo

Ambassade in Bangkok

Wegens de huidige inreisbeperkingen voor Thailand, kan de post momenteel geen stagiaires uit België aanvaarden. Zodra mogelijk, biedt de Ambassade van België in Bangkok onbezoldigde stages aan van 3 volledige maanden waarvan 2 maanden in de diplomatieke (politiek/ economisch) en 1 maand in de consulaire afdeling.