Hier vind je de stages die momenteel worden aangeboden bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op het hoofdbestuur in Brussel:
Sample Photo

Stage op de Ambassade van België te Buenos Aires

De Ambassade van België te Buenos Aires biedt onbetaalde stagemogelijkheden voor een periode van drie maanden gedurende het hele jaar.


Sample Photo

Stage Seoel

De Belgische Ambassade in Seoul biedt onbezoldigde stages aan van 2 à 3 maanden.


Sample Photo

Ambassade van België in Washington D.C.

De Ambassade biedt onbezoldigde stages aan van 3 maanden op de politieke, economische, consulaire en ‘public diplomacy’ afdelingen.


Sample Photo

Stages in de PV/Ambassade in Wenen

De Ambassade /Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Internationale Organisaties in Wenen biedt stagemogelijkheden voor jonge universitairen en afgestudeerden. De Permanente Vertegenwoordiging/Ambassade garandeert dat de stage-opdrachten interessant en gevarieerd zullen zijn. Stagiair(e)s krijgen, als deel van het Permanente Vertegenwoordiging/Ambassade-team een unieke kans om zeer gevarieerde ervaring op te doen op zowel multilateraal alsook bilateraal vlak. De stages vinden plaats in tijdsblokken van 3 maanden die beginnen op 1 januari 2019. Deze periode geeft u de tijd voor inwerking en voor een goed begrip van zowel de multilaterale alsook bilaterale activiteiten. Kandidaten dienen een aanvraagdossier in met volgende documenten: een curriculum vitae en een motivatiebrief waarin de stagiair de gewenste periode aangeeft.


Sample Photo

Stage op de Ambassade in Kuala Lumpur

De Ambassade van België te Kuala Lumpur verwelkomt onbetaalde stagiair(e)s voor de periode januari - december 2020.


Sample Photo

Stage bij PV van België bij de OVSE (Wenen) september-december

De Permanente Vertegenwoordiging van België bij de OVSE in Wenen biedt een beperkt aantal stagemogelijkheden voor jonge universitairen en afgestudeerden. Stagiair(e)s draaien mee in het dagelijks werk van de Permanente Vertegenwoordiging en krijgen een unieke kans om ervaring op te doen in een multilaterale omgeving. De stagiaires zullen worden ingezet in de voorbereiding van de Ministeriële Raad van de OVSE in december.


Sample Photo

Stage aan de Ambassade te Bern

De Ambassade van België in Bern verwelkomt een onbetaalde stagiair(e) vanaf november 2019.


Sample Photo

Stages op de Ambassade van België in Polen en Litouwen

De Ambassade van België in Warschau biedt regelmatig stages aan. Stagiair(e)s werken mee in het team van de Ambassade en krijgen een unieke kans om ervaring op te doen in een internationale omgeving. De stages zijn onbezoldigd.


Sample Photo

Stage Ambassade Berlijn

Onbezoldigde stageplaats van 3 maanden op de politieke afdeling van de Belgische ambassade in Berlijn.


Sample Photo

Ambassade in Bangkok (consulaire sectie)

De Ambassade van België in Bangkok verwelkomt onbetaalde stagiaires voor een periode van maximaal drie maanden. De stagiair dient hulp te verlenen aan het consulaire gedeelte.


Sample Photo

Ambassade in Bangkok (diplomatieke sectie)

De Ambassade van België in Bangkok biedt onbezoldigde stages aan van 3 maanden op de diplomatieke (politiek/economische) afdeling. U zal worden ingeschakeld in de dagelijkse werking van de Ambassade.


Sample Photo

Stage Ambassade Rome

De Ambassade van België in Rome verwelkomt twee onbetaalde universitaire stagiairs voor een periode van drie maanden. L’Ambassade de Belgique à Rome souhaite accueillir deux stagiaires universitaires non rémunérés pour une période de trois mois.


Sample Photo

Stage in New York (Permanente Vertegenwoording van België bij de VN)

3 maanden onbetaalde stagemogelijkheden voor jonge universitairen. Een unieke kans om ervaring op te doen in een multilaterale omgeving!


Sample Photo

Stage in Brasilia

Functie van ondersteuning van zowel de diplomatieke als consulaire diensten