Hier vind je de stages die momenteel worden aangeboden bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op het hoofdbestuur in Brussel:
Sample Photo

Een stage (okt-dec 2021) bij de ambassade van België in Noorwegen en IJsland? Doen!

Interesse in een stage in een dynamische ambassade? En dit alles in een prachtig land om te ontdekken? Wij bieden de mogelijkheid voor een onbetaalde stage voor een periode van 3 maanden van oktober-december 2021. U zal volwaardig mee kunnen draaien en vertrouwd raken met zowel het diplomatieke als consulaire werk in een buitenlandse post.


Sample Photo

Stage bij de PV in NAVO

De Permanente Vertegenwoordiging van België bij de NAVO biedt onbezoldigde stageplaatsen aan voor een periode van vijf maanden van februari-juni en september-januari.


Sample Photo

Stage op het Consulaat-generaal te Atlanta

We bieden onbetaalde stagemogelijkheden aan gedurende het hele jaar, voor een periode van drie maanden. Stagiairs worden zowel betrokken bij consulaire zaken als bij economische en publieke diplomatie. Vanaf september 2021.


Sample Photo

Stage aan de Ambassade te Bern

De Ambassade van België in Bern verwelkomt een onbetaalde stagiair(e) voor een periode van drie maand vanaf september 2021.


Sample Photo

Stage Ambassade Berlijn

Onbezoldigde stageplaats van 3 maanden op de politieke afdeling van de Belgische ambassade in Berlijn.


Sample Photo

Ambassade in Bangkok

Wegens de huidige inreisbeperkingen voor Thailand, kan de post momenteel geen stagiaires uit België aanvaarden. Zodra mogelijk, biedt de Ambassade van België in Bangkok onbezoldigde stages aan van 3 volledige maanden waarvan 2 maanden in de diplomatieke (politiek/ economisch) en 1 maand in de consulaire afdeling.


Sample Photo

Stage in New York (Permanente Vertegenwoording van België bij de VN)

3 maanden onbetaalde stagemogelijkheden voor jonge universitairen. Een unieke kans om ervaring op te doen in een multilaterale omgeving!