Hier vind je de stages die momenteel worden aangeboden bij de FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking op het hoofdbestuur in Brussel:
Sample Photo

Office Manager

De Directie Milieu en Klimaat is op zoek naar een stagiair(e) (m/v) • met interesse in de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking • met een goede talenkennis • met een goede team spirit


Sample Photo

Security Governance

De directie ICT is op zoek naar een stagiair (m/v/x) met kennis van en interesse in IT(-security)


Sample Photo

Stagiair Service Desk

De Servicedesk is een aanspreekpunt tussen de eindgebruiker en de IT-dienstverlener. Daarom heeft het een sterke focus op de gebruiker en zorgt het ervoor dat ze de overeengekomen diensten en ondersteuning krijgen. De ServiceDesk behandelt incidenten, verzoeken en communicatie met de gebruikers.


Sample Photo

Functioneel Analist

Overleg met gebruikers en aannemers en definieer de functionele en niet-functionele specificaties waaraan een computersysteem moet voldoen.


Sample Photo

Stagiair sociale media

De directie Communicatie zoekt iemand (m/v/x) die een uitstekende kennis heeft van sociale media en video’s, animaties en visuals kan maken.


Sample Photo

Informatica Specialist

Je werkt als ondersteunende System Administrator in de verschillende diensten van ICT Security van Buitenlandse zaken


Sample Photo

Communicatiemedewerker

De directie Communicatie is op zoek naar stagiairs (m/v) • met interesse voor diplomatie en ontwikkelingssamenwerking • met feeling voor communicatie • met een goede team spirit